100 žena na Malo brdo za 8. mart, subota u 9h, rekreativna tura

001 malo brdo 0314

100 žena na Malo brdo za 8. mart, subota u 9h, rekreativna tura Oblun. Planinarenje i nešto više… Zajedno sa ženama iz vise jugoslovenskih gradova izvodimo 8. martovski izlet. Ponijeti sunđer ili sl za śeđenje, poželjno je imati duboku obuću, mogu i patike debljeg đona, odjeću primjerenu uslovima: ( tanka – “šuškava” jakna, tanka sintetička jakna ili “duks”, kačket i sl. zaštitu od sunca i vjetra, majica za preobuku. Ponijeti vodu(1l), suvo voće, slatkiše. Nije neophodna kondiciona pripremljenost, staza je za sve od 3 do 99 godina. TEMPO HODA SE PODEŠAVA PREMA NAJSPORIJOJ UČESNICI. “Sastavni dio svake akcije čine edukativni ( upoznavanje sa kulturom, istorijom, geografijom, florom i faunom …) i zabavni sadržaji.” Polazak u subotu 08. 03. 2014 god u 9h ispred galerije “Most”. Povratak do 12h. Prijava i informacije na sastancima kluba: utorak i četvrtak 18-19h Blok V – ul Blaža Jovanovića 17, preko puta Bazara, prolaz iza apoteke Luna ili na tel 067 813 813 ili 069 156 064. Vodičkinje: Dragana Asanović, Sonja Šušanj, Pavelina Vuković, Jelena Mićunović, Ranka Novaković, Dragana Glušica. Napomena: Muškarci koji idu na akciju obavezni su, kao kotizaciju, nekoj od učesnica pokloniti cvijet, a kotizacija za žene je što više osmjeha!!!

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.