Graovac (1059m) – 02.02.2014, neđelja u 8h – laka tura

001 graovac 0214

Graovac( 1059m) – 02 02 2014, neđelja u 8h – laka tura Oblun. Planinarenje i nešto više… Neophodna je srednja kondiciona pripremljenost. TEMPO HODA SE PODEŠAVA PREMA NAJSPORIJEM UČESNIKU. “Sastavni dio svake akcije čine edukativni ( upoznavanje sa kulturom, istorijom, geografijom, florom i faunom …) i zabavni sadržaji.” Poželjno je imati duboke obuću tvrdog i debelog đona, gamašne,rezervnu odjeću. Ponijeti jaknu za vjetar, tanku sintetičku jaknu tzv polar, “duks”, kapa, rukavice, kačket i par majica za preobuku. Ponijeti nešto lake hrane za uspon, topli napitak, vodu(2l), suvo voće, slatkiše. Polazak u neđelja 02. 02. 2014.g. u 08h ispred prostorija kluba. Povratak u Podgoricu do 16h. Prijevoz: sopstveni. Informacije na tel 067 813 813 i 069 156 064 Vodič: Zoran S Mirotić

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.