Oblun je 20 i 21.02.2016.g. bio na Noći punog mjeseca

U želji da Vam što prije slikama ispričamo kako ide uspon od polaska do povratka, kako bi viđeli da ni noćno ni planinarenje po snijegu nije ništa strašno, da to mogu svi normalni i zdravi ljudi, zaboravismo javno iskazati najvažnije. Veliko hvala organizatoru Planinarski Klub Subra i svim članovima pojedinačno, na odličnoj organizaciji ove manifestacije svih ovih 13 godina. Srećno do brojki 100 učesnika, a potom i 50, 100, … godina Bez ogrebotine!

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.