Oblun je 8, 9 i 10.07.2016.g. peo Čvrsnicu i Vran

Najviša planina Hercegovine i suśedni Vran, rodna kuća sv Vasilija Ostroškog, stećci u Blidinju i Radimlji, Popovo i Dugo Polje, Stolac,Trebinje, Ljubinje, Ljubuški, Čapljina, Počitelj, Jablanica, Mostar, Međugorje, Kravica, legende o Divi Grabovčevoj i hajduku Mijatu Tomiću, prekrasni dani, planine i još niz toga, nekome je to nedovoljno i nezanimljivo, nama dosta. ps. Dva dana smo proveli u novom izvrsnom domu PD Orlova stina iz Tomislavgrada i iako nepoznati, domaćini Ante i Stipe Vukadin su nas dočekali kao najrođenije, ostavili dom na raspolaganje i sve u njemu, bez riječi i pitanja…

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.