Pusti Lisac, 29 03 2014 god, subota u 7h, laka tura

001 pusti lisac 0314

Pusti Lisac , 29 03 2014 god, subota u 7h, laka tura

Oblun. Planinarenje i nešto više…

  

Potrebna je minimalna kondiciona pripremljenost. Neophodne su duboke planinarske cipele, gamašne. Na uspon ponijeti višeslojnu odjeću, zaštitu od sunca, vjetra, laku hranu, vodu (2l), suvo voće, slatkiše, preobuka. Rezervnu odjeću i obuću ostaviti u prijevoznom sredstvu. Naše akcije su edukativnog karaktera ( upoznavanje kulture, istorije, flore i faune). TEMPO HODA SE PODEŠAVA PREMA NAJSPORIJEM UČESNIKU. Polazak u subotu 29. 03. 2014. g. u 07h ispred prostorija kluba. U povratku obilazimo rimski most na Moštanici, Krupačko jezero… Povratak u Podgoricu do 18h. Prijevoz:sopstveni, kombi. Prijava sa akontacijom od 5 eura na sastanku kluba: utorak i četvrtak 18-19h. Blok V-ul Blaža Jovanovića 17, prolaz iza apoteke Luna, najkasnije do četvrtka. Akontaciju možete uplatiti na žiro račun br:510-65042-78-CKB banka. Informacije na tel 067 813 813 i 069 156 064

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.