Rumija – Golik, 998mnm, subota 14 06 2014 god, u 06 30h, laka tura

001 Golik 0614

Rumija – Golik, 998mnm, subota 14 06 2014 god, u 06 30h, laka tura

Prijave možete izvršiti telefonom u toku dana.

Tempo hoda se podešava prema najsporijem učesniku.

Oprema: Poželjne su duboke planinarske cipele, deblje čarape – najbolje su vunjene, gamašne, odgovarajuća odjeća (na veće visine u svako doba godine nosi se: tanka – “šuškava” jakna za vjetar, tanka sintetička jakna tzv polar, “duks”, kapa, rukavice, kišna kabanica) zaštita od sunca (krema, kačket ili šešir, dugi rukavi) i par majica za preobuku na planini. (Jedan komplet rezervne odjeće i obuće uvijek ostavite u sredstvu prijevoza).

Ponijeti nešto lake hrane za uspon, vodu (2l), suvo voće, slatkiše.

Sastavni dio svake akcije čine edukativni (upoznavanje sa kulturom, istorijom, geografijom, florom i faunom …) i zabavni sadržaji.

Polazak u subotu u 6 30h ispred prostorija kluba. 

Povratak u Podgoricu do 16h.

Prijevoz: sopstveni, kombi.

Informacije na tel 067 813 813 ili 069 156 064

Vodič: Zoran S Mirotić

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.