VII Memorijalni pohod Tarabošem 22.4.2018

VII Memorijalni pohod Tarabošem
PK Oblun je održao još jedan nezaboravan uspon u čast svojih predaka.

“O majko Crna Goro, u svakoj vjeri naša je krv, sreća i rana u našem rodoslovu imaju isto mjesto, u svakoj noći ti si vodilja…” Gorčine Nikčeviću, Deda Maraševiću, Murate Adžajliću, Jakša Darmanoviću, Mijate Klikovče, Blažo Jovićeviću, Osmane Mani, Aleksa, Blagota i Ilija sa ocem Krstom Radunovićem, Nikola Ujkiću i desetine hiljada drugih nijeste zaboravljeni, jer ste VI rušeći bodljikave žice potomcima obezbijedili zavidno mjesto u LIGI NACIJA, pa danas zadivljuju svijet na drugačijim žicama i rovovima!
HVALA VAM

 

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.