VRANJINA (303m), manastir sv Nikola, tvrđava Lesendro, 11.1.2014. u 8h, rekreativna tura

001 vranjina 0114

Nije neophodna kondiciona pripremljenost. TEMPO HODA SE PODEŠAVA PREMA NAJSPORIJEM UČESNIKU. “Sastavni dio svake akcije čine edukativni ( upoznavanje sa kulturom, istorijom, geografijom, florom i faunom …) i zabavni sadržaji.” Poželjno je imati duboke obuću tvrdog i debelog đona, rezervnu odjeću. Ponijeti jaknu za vjetar, “duks”, kapa, rukavice, kačket i par majica za preobuku. Ponijeti nešto lake hrane za uspon, topli napitak, vodu(1,5l), suvo voće, slatkiše. Polazak u subotu 11. 01. 2014.g. u u 8h 20min sa željezničke stanice ( obavezno doći do 8h). Povratak u Podgoricu najkasnije do 17h. Prijevoz: voz. Prijava sa akontacijom od 5 eura na sastanku kluba: utorak i četvrtak 18 -19h. Blok V-ul Blaža Jovanovića 17, prolaz iza apoteke Luna. Akontaciju možete uplatiti na žiro račun br:510-65042-78- CKB banka. Informacije na tel 069 447 670 Vodič: Ivan Jokanović

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.