Vrmac iz više uglova – Sv Ilija, Velji vrh, 15.02.2014. god. subota u 7 30h – rekreativna, laka, srednje teška tura

001 vrmac 0214

Vrmac iz više uglova – sv Ilija, Velji vrh 12. 02. 2014 god. subota u 7 30h – rekreativna, laka, srednje teška tura Oblun. Planinarenje i nešto više… TEMPO HODA SE PODEŠAVA PREMA NAJSPORIJEM UČESNIKU.  Na uspon ponijeti prikladnu( višeslojnu) odjeću i obuću, zaštitu od sunca, vjetra i kiše, laku hranu, vodu (1-2l), suvo voće, slatkiše i nešto za preobuku. Korisno je u autu ostaviti rezervnu odjeću i obuću. Naše akcije su edukativnog karaktera: upoznavanje kulture, istorije, flore i faune. Polazak u subotu 15. 02. u 7 30h i 08h ispred prostorija kluba( zapadna strana Bazara u Bloku V). Povratak u Podgoricu oko 19h. Prijevoz: kombi, sopstveni. Prijava sa akontacijom od 5 eura na sastancima kluba: utorak i četvrtak 18-19h Blok V -ul Blaža Jovanovića 17, prolaz iza apoteke Luna, najkasnije do četvrtka. Neblagovremena prijava dovodi u pitanje učešće na akciji! Akontacija se može uplatiti i na žiro račun kluba br: 510-65042-78 – CKB banka. Informacije na tel 067 813 813 i 069 156 064 Vodiči: Zoran S Mirotić, Saša Vuković i Gojko Mirotić.

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.