Brajići – Velja Trojica – Ograđenica – Sv Stefan 21.4.2014. god, poneđeljak u 07h – laka (srednje teška) tura

001 velja trojica 0414

Brajići-Velja Trojica-Ograđenica-Sv Stefan 21 04 2014 god, poneđeljak u 07h– laka( srednje teška) tura Oblun. Planinarenje i nešto više… Ova akcija vodi jednom od najljepših dionica Primorsko Planinske Transferzale Orjen – Lovćen – Rumija.

 Potrebna je minimalna(srednja) kondiciona pripremljenost. Tempo hoda se podešava prema najsporijem učesniku. Na akciju ponijeti višeslojnu odjeću, planinarsku obuću, štapove, zaštitu od kiše, sunca i vjetra laku hranu, vodu (2l), suvo voće, slatkiše i nešto za preobuku. Rezervnu odjeću i obuću ostaviti u prijevoznom sredstvu. Naše akcije su edukativnog karaktera ( upoznavanje kulture, istorije, flore i faune), a ovom akcijom obilaze se nekoliko značajnih kulturno-istorijskih spomenika. Polazak u poneđeljak 21. 04. u 07h ispred prostorija Kluba. Povratak u Podgoricu oko 18h. Prijevoz: kombi, sopstveni. Prijava sa akontacijom od 5 eura na sastanku kluba: utorak i četvrtak 18-19h. Blok V-ul Blaža Jovanovića 17, prolaz iza apoteke Luna, NAJKASNIJE DO NEĐELJE POPODNE. Akontaciju možete uplatiti na žiro račun br:510-65042-78-CKB banka. Informacije na tel 067 813 813 i 069 156 064

Vodič: Zoran S Mirotić

O VAŠOJ BEZBJEDNOSTI, ZDRAVLJU, VREMENSKOJ PROGNOZI I DR. BRINE (KRIVIČNO JE ODGOVORNO) VOĐSTVO PUTA DOKAZANO NA SKORO HILJADU AKCIJA – Vaša obaveza je da poštujete uputstva i uživate

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.