Crkvice, Baštik, Kabao, Ubli, Morinj, Lipci, neđelja 27.4.2014. god u 6 30h – rekreativna (srednje teška) tura

001 crkvice bastik 0414

Crkvice, Baštik, Kabao, Ubli, Morinj, Lipci, neđelja 27 04 2014 god u 6 30h – rekreativna(srednje teška) tura Oblun. Planinarenje i nešto više… Potrebna je minimalna(srednja) kondiciona pripremljenost.Tempo hoda se podešava prema najsporijem učesniku. Na akciju ponijeti višeslojnu odjeću, planinarsku obuću, štapove, zaštitu od kiše, sunca i vjetra laku hranu, vodu (2l), suvo voće, slatkiše i nešto za preobuku. Rezervnu odjeću i obuću ostaviti u prijevoznom sredstvu. Naše akcije su edukativnog karaktera ( upoznavanje kulture, istorije, flore i faune), a ovom akcijom obilaze se nekoliko značajnih kulturno-istorijskih spomenika. Polazak u neđelju 27. 04. u 06 30h ispred prostorija Kluba. Povratak u Podgoricu oko 21h. Prijevoz: kombi, sopstveni. Prijava sa obaveznom akontacijom od 5 eura na sastanku kluba: četvrtak i petak 18-19h. Blok V-ul Blaža Jovanovića 17, prolaz iza apoteke Luna, NAJKASNIJE DO petka veče. Akontaciju možete uplatiti na žiro račun br:510-65042-78-CKB banka. Informacije na tel 067 813 813 i 069 156 064 Vodič: Zoran S Mirotić O VAŠOJ BEZBJEDNOSTI, ZDRAVLJU, VREMENSKOJ PROGNOZI I DR. BRINE (KRIVIČNO JE ODGOVORNO) VOĐSTVO PUTA DOKAZANO NA SKORO HILJADU AKCIJA – Vaša obaveza je da poštujete uputstva i uživate

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.