Hajla, Ahmica, Rusolija, 01, 02, 03. 08 2014. g. rekreativna (laka, srednja) tura

hajla zlijeb rusolija krstaca 13-15 07 11 (215)

Oblun. Planinarenje i nešto više…

Tempo hoda se podešava prema najsporijem učesniku.

Napomena: VREMENA SU ORJENTACIONA, DATA PREMA NORMAMA I PLANINARSKOJ PRAKSI, ISKLJUČIVO ZAVISE OD SPOSOBNOSTI I ŽELJA UČESNIKA AKCIJE!!!

Sastavni dio svake akcije čine edukativni (upoznavanje sa kulturom, istorijom, geografijom, florom i faunom …) i zabavni sadržaji.

Polazak u petak 16 30h, ispred prostorija kluba.

Povratak u Podgoricu  oko 21h.

Prijevoz: sopstveni auto, kombi.

Smještaj: Planinarski dom Grope (1925mnm) sa dnevnim boravkom i kuhinjom, dvije višekrevetne odvojene muškom i ženskom sobom (dušeci, jastuci, ćebad, posteljina) (poželjno ponijeti vreću za spavanje ili posteljinu) (cijena 5 eura/noć).

Izgled planinarskog doma pogledati na stranici: Planinarski Dom “Grope” Hajla

Ishrana iz ranca. Piće i hranu (jedan ručak) ćemo zajednički kupiti u Rožaju.

Prijava i dodatne informacije na sastanku kluba: utorak i četvrtak 19 30-21h, NAJKASNIJE DO ČETVRTKA VEČE, ili do popune mjesta. Blaža Jovanovića 17- Blok V, prolaz iza Lovćen osiguranja  ili na tel 067 813 813; 069 156 064. Ne primaju se prijave SMS ni facebook porukama.

Akontacija (10e) je uslov da budete uvršteni u spisak,  uplaćuje se lično ili na žiro račun Planinarski klub “Oblun” br: 510-65042-78 kod CKB banke. U slučaju odustajanja ne vraća se, jer ste prijavom onemogućili drugoga da ide, a ona pokriva samo dio troškova.

Troškove akcije  možete sami izračunati prema troškovniku koji se nalazi na našoj stranici na sajtu i fejsbuku.

Vodič: Zoran S Mirotić

O VAŠOJ BEZBJEDNOSTI, ZDRAVLJU, VREMENSKOJ PROGNOZI I DR. BRINE VOĐSTVO PUTA DOKAZANO NA SKORO HILJADU AKCIJA (KRIVIČNO JE ODGOVORNO).

Vaša obaveza je da poštujete uputstva i uživate.

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.