Kučka planina-Kaženik(1652m)-Grlo Sokolovo 22.05.2014 god, četvrtak u 7 30h, laka tura

001 kazenik 0514

Kučka planina-Kaženik(1652m)-Grlo Sokolovo 22.05.2014 god, četvrtak u 7 30h, laka tura Oblun. Planinarenje i nešto više…

Potrebna je minimalna kondiciona pripremljenost. Poželjno je imati planinarske cipele(duboke cipele – tvrdog i debelog đona), debele čarape – najbolje su vunjene, odgovarajuću odjeću(tanka – “šuškava” jakna za vjetar, “duks”, kišna kabanica), planinarske štapove, kačket i par majica za preobuku na planini. Rezervnu odjeću i obuću ostaviti u prijevoznom sredstvu. Ponijeti nešto lake hrane, vodu(1,5l), suvo voće, slatkiše. Naše akcije su edukativnog karaktera ( upoznavanje kulture, istorije, flore i faune). Tempo hoda se podešava prema najsporijem učesniku. OBAVEZNO PONIJETI FOTOAPARAT !!! Polazak u četvrtak 22 05. 2014. g. u 7 30h ispred Bazara-Blok V. Povratak u Podgoricu do 17h. Prijevoz: kombi, autobus. Vodič: Zoran S Mirotić Prijava sa obaveznom akontacijom od 5 eura na sastanku kluba: poneđeljak i utorak 18-19h. Blok V-ul Blaža Jovanovića 17, prolaz iza kladionice. Informacije na tel 067 813 813 i 069 156 064 Akontaciju možete uplatiti na žiro račun br:510-65042-78-CKB banka. U slučaju otkazivanja akcije akontacija se ne vraća, neophodno je naći zamjenu. U slučaju nepovoljnih meteoroloških uslova ili nedovoljno prijavljenih učesnika vodič zadržava pravo otkazivanja akcije. Vodič ima pravo izmjene programa akcije i smjera kretanja u slučaju nepredviđenih okolnosti. O VAŠOJ BEZBJEDNOSTI, ZDRAVLJU, VREMENSKOJ PROGNOZI I DR. BRINE VOĐSTVO PUTA (KRIVIČNO JE ODGOVORNO) DOKAZANO NA SKORO HILJADU AKCIJA Vaša obaveza je da poštujete uputstva i uživate.

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.