Oblun je u subotu-neđelju 12.02.2017.g. bio na Subri

Ovaj album je urađen da predstavi noćni uspon na Subru kako bi budući pośetioci imali cjelovit uvid u ovu lijepu manifestaciju i ohrabrili se da dođu. On je mali znak zahvalnosti domaćinima, prijateljima iz PK Subra Herceg Novi za besprijekornu organizaciju, srdačan doček i lijepo druženje!!! Album je i pozdrav svim učesnicima pohoda. U njemu je put od Borića do doma Za Vratlom u subotu veče, od doma do vrha Subre u zoru (u osvit svakih nekoliko sekundi) i nazad, u neđelju popodne. Na putu ka Podgorici smo obišli još nešto, praistorijske crteže u Lipcima, rimski most na Moštanici iz 3. stoljeća…

Odgovori

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.