Pazite KAKO IZGLEDA Ranac Deuter 8.6.2018

Prije dvije godine dobio sam na poklon od planinara Planinarskog kluba Oblun ranac Deuter futura pro 42, plaćen oko 160 eura. Poslije par nošenja boja je izblijeđela, konci počeli da popuštaju, šavovi slabe…Reklamirao sam ga kod KIBUBA.Si, đe je kupljen, oni lopticu prebačili isporučiocu VITA.si, Dobijam odgovor: REKLAMACIJA SE ODBIJA, JER JE RANAC KORIŠĆEN i vraćaju mi ga. Zahvalio sam im se uz obećanje dobre reklame, jer ne želim da i drugi planinari prođu tako. VEĆINA OVIH GREŠAKA JE UZROKOVANA LOŠIM MATERIJALOM I IZRADOM! KAKO BISMO IZGLEDALI DA SE ODJEĆA, OBUĆA, TORBE IZRAĐUJU OD OVAKVIH MATERIJALA ISPARA POSLIJE PAR NOŠENJA?

OVAJ RANAC JE U RANGU NAJEFTINIJIH KINESKIH PROIZVODA!!!

KIBUBA JE BILA “KOREKTNA” POSLALA MI JE DARILO – nekakve krpice da ih reklamiram.
KAD NOSITE DEUTER RANAC SVI MISLE DA STE ISKUSAN PLANINAR, JER ON IZGLEDA KAO DA IMA VIŠE OD 10 GODINA.
NOSIĆU OVAJ RANAC BEZ OBZIRA ŠTO ME ČINI STARIJIM, JER JE ON POKLON OD DRAGIH LJUDI!
Deuter Futura Pro 42 Day Pack is VERY BAD BACKPACK. AFTER FEW monts they looks like very old. High price, and low Quality. I have advertised it because many of the seams have loosened, broken, the color of pale, and the complaint was rejected on the grounds that it was used. When you carry Deuter everyone thinks you are an experienced mountaineer because he looks 10 years older.

Komentariši

 • Plan akcija je podložan izmjenama, naročito usljed nepovoljne prognoze vremena.

  Učešće na akciji je dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost! Pridržavaj se pravila ponašanja prema prirodi i ostalim učesnicima.

  Važan dio Akcije su upoznavanje kulture, istorije, geografije, flore, faune i zabavni sadržaji.

  Izvršavaj uputstva vođe izleta, jer je on i zakonski odgovoran za tebe! Neka ti je uvijek u vidnom polju. Primjedbe koje imaš saopšti mu nasamo poslije ture.

  Prilagodi se grupi, ne žuri, zaostanak najavi! Detaljno se informiši i pripremi za napore na turi. Ponesi da nudiš, ne da tražiš. Uvijek ponesi za kišu i hladnoću ili trpi!

  Brini o bezbjednosti, svojoj i drugih! Ne bacaj smeće! Ne čupaj biljke! Pomogni slabijima. Ne odronjavaj krše! Pusti druge da uživaju u prirodi.